Bidonkrat 12 x 500cc

Waar bergen schoolkinderen hun bidons op, zodat ze de bidons niet elke dag mee naar huis hoeven te nemen? Hoe nemen klassen hun bidons mee naar de gymles of sportdag? Hoe communiceer je elke dag in de klas dat water de meest gezonde dorstlesser is?

Speciaal voor het opbergen en vervoeren van DrinkWater bidons hebben wij een duurzaam en lichtgewicht wit bidonkrat ontwikkeld met de volgende kenmerken:

  • Geschikt voor 12 bidons en weegt maar ca. 1,0 kg;
  • Gemaakt van 100% recyclebaar materiaal;
  • Robuust, stapelbaar en een uitstekende afwatering (er blijft dus geen water in achter);
  • Goed draagcomfort door de ergonomische middenhandgreep;
  • Uitstekende communicatiefunctie door twee grote bedrukkingsvlakken;
  • Mogelijkheid om twee verschillende afbeeldingen op het bidonkrat te plaatsen;

Het nieuwe bidonkrat heeft een aantal essentiële functies bij DrinkWater programma’s op basisscholen, zoals een opslagfunctie, een uitdruipfunctie, een transportfunctie en een communicatiefunctie.

DrinkWater op school!

Bidonkrat & opslagfunctie

Het nieuwe bidonkrat is speciaal ontwikkeld voor het netjes kunnen opbergen en transporteren van 12 water bidons. Het is een stapelbaar krat dat sterk en licht van gewicht is en zeer gebruiksvriendelijk.

De opslagfunctie is essentieel voor het succesvol invoeren van DrinkSchoolWater. Immers, zonder bidonkratten moeten de kinderen (noodgedwongen) hun bidons elke dag weer mee naar huis nemen. Het gevolg hiervan is dat de bidons snel kwijtraken en – erger nog – ouders de bidons thuis toch weer kunnen gaan vullen met ongezonde dranken.

Bidonkrat & uitdruipfunctie

Het nieuwe bidonkrat heeft een open constructie met uitstekende afwateringseigenschappen. Dit is belangrijk, omdat het schoolkrat ook wordt gebruikt voor het opbergen van bidons die net zijn omgespoeld en schoongemaakt. Op deze wijze blijft er geen water achter in de bidons en ook niet in het bidonkrat, hetgeen vanuit hygiëne perspectief belangrijk is.

Bidonkrat & transportfunctie

Hoe neemt een klas de bidons mee naar bijvoorbeeld de gymles of de sportdag? Het nieuwe bidonkrat is voorzien van een centrale ergonomische middenhandgreep, waardoor het krat met zijn 12 bidons makkelijk en comfortabel is te transporteren en mee te nemen.

Bidonkrat & communicatie

Het nieuwe bidonkrat heeft twee grote communicatievlakken, waarop wij elke gewenste ‘full colour’ foto, logo of afbeelding kunnen plaatsen. Ook kunnen op beide zijden verschillende afbeeldingen worden geplaatst, zoals een drinkwater logo en het logo van de school. Op deze wijze wordt iedere dag aan de kinderen gecommuniceerd hoe belangrijk en gezond het is om water te drinken. Herhaling is de kracht van de boodschap en daarmee draagt het nieuwe bidonkrat sterk bij aan het succes van DrinkSchoolWater.

Bidonkrat & prijs

De prijs voor een gepersonaliseerd bidonkrat staat vermeld op onze pagina “Overzicht prijzen“.

JOGG DrinkSchoolWater - DrinkWater 02