Bidons 330cc

Onze 330cc bidon is een handzame, herbruikbare en herkenbare bidon bedoeld voor het drinken van dagvers (kraan)water. De bidon is standaard verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, zoals in de JOGG DrinkWater versie of de transparant blauwe, oranje of groene ‘Slokje Water?’ versie. Het is een bidon die je overal en altijd makkelijk kunt meenemen, die makkelijk is bij te vullen en ook past in iedere schooltas of rugzak.

Standaard 330cc bidons

JOGG DrinkWater bidons  330cc
EMPASO Slokje Water bidon 330cc groen
EMPASO Slokje Water bidon 330cc blauw
EMPASO Slokje Water bidon 330cc oranje
DrinkWater bidons 330cc Slokje Water

Onze 330cc bidon is een kwalitatief hoogwaardige bidon die wordt geproduceerd in Zwitserland en die voldoet aan alle van toepassing zijnde Europese normen en regelgeving zoals EC No 2011/10 (EU regulations for plastic getting in contact with food).

De 330cc bidons zijn vaatwasmachinebestendig en dienen voor gebruik eerst te worden omgespoeld. De 330cc bidons worden geleverd per doos 192 stuks en de prijzen voor de verschillende uitvoeringen staan op onze pagina “Overzicht prijzen“.

Bidons 330cc met eigen logo

Wil jij graag een 330cc bidon met je eigen logo er op? Ook dat is mogelijk! Vanaf minimaal drie dozen (is 576 stuks) zijn de 330cc bidons ook te bestellen met je eigen tekst en/of logo er op. Interesse? Vraag dan vrijblijvend een offerte op.

EMPASO bidons 330cc

Wil je meer weten over de mogelijkheden van onze 330ml bidons? Heb je vragen of wil je graag een offerte ontvangen voor een 330ml bidon met je eigen logo er op? Neem dan gerust even contact met ons op via het bestelformulier of mail ons direct via info@DrinkSchoolWater.com

JOGG DrinkSchoolWater - DrinkWater 02