Bidons 330ml

Onze 330ml bidon is een handzame, herbruikbare en herkenbare bidon bedoeld voor het drinken van dagvers (kraan)water. De bidon is standaard verkrijgbaar in een transparant blauwe of oranje kleur met een witte dop en het logo "Slokje Water?" er op. Het is bidon die je overal en altijd kunt meenemen, die makkelijk is bij te vullen en ook past in iedere schooltas of rugzak.

DrinkSchoolWater bidons 330ml

Onze 330ml bidon is een kwalitatief hoogwaardige bidon die wordt geproduceerd in Zwitserland en die voldoet aan alle van toepassing zijnde Europese normen en regelgeving zoals EC No 2011/10 (EU regulations for plastic getting in contact with food). De bidons zijn vaatwasmachinebestendig en dienen voor gebruik eerst te worden omgespoeld. De standaard uitvoeringenin transparant blauw en oranje hebben wij op voorraad staan en zijn leverbaar per doos van 192 stuks.

bidon 330ml
bidon 330ml
bidon 330ml
bidon 330ml

Slokje Water 330ml: Handzaam, Herbruikbaar, Herkenbaar en altijd overal voor iedereen!

Ontwerp je eigen bidon 330ml

Wil jij graag een 330ml bidon met je eigen logo er op? Ook dat is mogelijk! Vanaf minimaal drie dozen (is 576 stuks) zijn de 330ml bidons ook te bestellen met je eigen tekst of logo er op.

 

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van onze 330ml bidons? Of wil je graag een offerte ontvangen voor een 330ml bidon met je eigen logo er op? Neem dan even contact met ons op via het bestelformulier of mail ons direct via info@DrinkSchoolWater.com 

DrinkSchoolWater bidons 330ml