Waterton 19 Liter

Hoe houd je circa 19 liter water vers en koel? Hoe kun je de jeugd voorzien van lekker, gezond en fris kraanwater bij bijvoorbeeld de gymles, bij de sportdag of tijdens andere schoolevents, zoals de wandel4daagse?

EMPASO WaterTon 19L

De DrinkWater WaterTon is een geïsoleerde ton met een inhoud van circa 19 liter. De WaterTon is beschikbaar in blauw en oranje, beide met een witte geïsoleerde deksel. De ton heeft een gladde witte binnenkant, waardoor deze goed is schoon te maken. Aan de onderkant (voorzijde) zit een wit tapkraantje waarmee je water kunt tappen in een bekertje of bidon.

Ontwerp je eigen WaterTon

Standaard worden e WaterTonnen geleverd met het JOGG DrinkWater logo en tekst op de voorzijde. Je kunt bij het bestellen ook je eigen logo en/of tekst uploaden en de WaterTOnnen worden dan geleverd met jouw eigen logo’s en/of teksten er op. Zie de voorbeelden op de foto’s. Het bovenste vlak heeft een afmeting van ca. 200 x 90 mm en het onderste vlak 280 x 40 mm.

DrinkWater op school!

Prijs

De prijs voor een gepersonaliseerde WaterTon is € 89,95 excl. per stuk en de verzendkosten bedragen Euro 12,50 excl. voor een pakket van maximaal 2 WaterTonnen. Zie ook onze pagina “Overzicht prijzen“.

Bestellen

Bestellen doe je eenvoudig via ons Bestelformulier WaterTonnen. Vul dit volledig in, upload je gewenst afbeelding/logo voor op de WaterTon en verzend je bestellingaanvraag. Je ontvangt dan binnen twee dagen de bevestiging en de bestelling gaat pas in als jij akkoord bent met het ontwerp en de factuur.

JOGG DrinkSchoolWater - DrinkWater 02