Bidons 500cc

Ten behoeve van het invoeren en onderhouden van DrinkWater programma’s levert DSW diverse transparante bidons 500cc met schroefdop en een aparte afsluitnippel. Dit zijn herbruikbare waterflesjes die bedoeld zijn voor het drinken van dagvers (kraan)water.

DrinkWater-bidons-school-500cc

JOGG DrinkWater 500cc

DrinkWater-bidons-school-500cc-Les-je-dorst

Les-Je-Dorst 500cc

DrinkWater-bidons-school-500cc-Lekker-Fit

Lekker Fit 500cc

DrinkWater-bidons-school-500cc-eigen-bidon-01

Eigen logo

Uitstekende kwaliteit

Onze bidons worden geproduceerd in Nederland, zijn 100% BPA vrij, worden gemaakt ‘food-approved’ kunststof materiaal polyethylene (PE) dat wereldwijd ook in de gehele voedingsindustrie wordt gebruikt. Ze voldoen aan de van toepassing zijnde Europese richtlijnen, zoals EC No 2011/10 (EU regulations for plastic getting in contact with food). De bidons zijn vaatwasmachinebestendig en dienen voor gebruik eerst te worden omgespoeld.

Ook de Stichting Jongeren op Gezond Gewicht (JOGG) heeft deze bidons laten keuren bij een onafhankelijk keuringsinstituut (TÜV Duitsland). Het resultaat hiervan is de bidons zijn goedgekeurd, veilig voor kinderen, voldoen aan alle van toepassing zijnde normen en dat deze uitstekend geschikt zijn voor het drinken van water.

Verschillende bidons 500ml

Ten behoeve van de verschillende DrinkWater programma’s hebben wij diverse standaard bidons 500ml op voorraad. Het zijn (1) de JOGG DrinkWater bidons, (2) de Les-je-Dorst bidons voor scholen in Brabant en (3) de LekkerFit bidons voor scholen in Rotterdam en omgeving. Zie de afbeeldingen hierboven. Indien ze niet meer voorradig zijn dna staat dat bij het prijsoverzicht.

Standaard bidons 500cc bestellen

De standaard bidons (en ook extra doppen en bidonkratten) zijn eenvoudig te bestellen via het Bestelformulier en de bijbehorende prijzen en levertijden staan op onze pagina “Overzicht prijzen“.

Bidons 500cc met eigen logo

Je kunt ook je eigen bidons 500cc laten maken met je eigen kleurencombinatis en je eigen logo er op. Via ons pagina “Offerte aanvraag bidons” kun je bij ons vrijblijvend een offerte hiervoor opvragen.

Voor het maken van je eigen bidons is wel een minimale bestelhoevelheid (MOQ = ‘minimum prder quantity’) van toepassing. Met een 1-kleuren en 2-kleuren bedrukking is de MOQ 300 stuks. Bij een 3-kleuren of meerkleuren bedrukking is de MOQ 500 stuks.

JOGG DrinkSchoolWater - DrinkWater 02