DrinkWater cups 20cc

Vanaf 1 juli 2023 ontmoedigd de overheid het gebruik van eenmalige wegwerpbekers, omdat deze zo slecht zijn voor het milieu. Vanaf 1 janauri 2024 zijn de eenmalige wegwerpbekers zelfs geheel verboden. Stap daarom op tijd over op herbruibare bekers (cups), zodat iedereen op een duurzame wijze gezond water kan blijven drinken.

JOGG DrinkWater bekers
JOGG DrinkWater bekers 20cc - herbruikbaar en afwasbaar

Stap nu over op herbruikbaar!

De JOGG DrinkWater cup is een herbruikbare beker van 20cc en in Nederland gemaakt van food-approved en transparant kunststof polypropylene (PP). Ideaal voor het drinken van een gezond water, afwasbaar, herbruikbaar, stevig en voorzien van het JOGG DrinkWater logo. Het is een duurzame oplossing, want het voorkomt het gebruik van eenmalige wegwerpbekers en dat is goed voor ons milieu.

De herbruikbare JOGG DrinkWater cups 20cc zijn al leverbaar vanaf 100 stuks (of een veelvoud daarvan). De voorraad bekers is wel beperkt en wees er daarom op tijd bij, want op = op!

Bekers/ Cups met eigen logo

Is jouw school of gemeente duurzaam bezig en wil je graag een herbruikbare bekers bestellen met je eigen logo er op? Ook dat is mogelijk! Vanaf minimaal 8 dozen, oftewel 8 x 320 = 2560 stuks, kun je bij ons je eigen herbruikbare cups bestellen.

Interesse? Vraag dan vrijblijvend een offerte op.

JOGG DrinkSchoolWater - DrinkWater 02