Waterkoeler 19L

Hoe houd je circa 19 liter water vers en koel? Hoe kun je de jeugd voorzien van lekker, gezond en fris water bij bijvoorbeeld de gymles, tijdens de sportdag of andere schoolevents? Het antwoord is de DrinkSchoolWater WaterKoeler.

DrinkSchoolWater Waterkoeler - waterton 19 liter

De DrinkSchoolWater WaterKoeler heeft een inhoud van circa 19 liter, een tapkraantje aan de onderzijde en is volledig geïsoleerd. Een ideaal product voor tijdens de gymles of bij evenementen, zoals een sportdag of wandel4daagse.

-

Ontwerp je eigen Waterkoeler

De WaterKoeler kan op de voorzijde op twee vlakken worden voorzien van een logo en/of tekst. Het bovenste vlak heeft een afmeting van 200 x 90 mm en het onderste vlak een afmeting van 280 x 40 mm. Zie de voorbeelden in de afbeelding hierboven.

-

Prijs WaterKoeler

De prijs en leveringskosten voor één gepersonaliseerde WaterKoeler staat vermeld op onze pagina Overzicht prijzen bij punt 13.

-

Bestellen

Het bestellen gaat eenvoudig via ons bestelformulier hieronder. Vul dit volledig in, geef aan welke tekst en/of logo je op de WaterKoeler wilt hebben en upload - indien gewenst - een logo of afbeelding. Wij maken het ontwerp en sturen je dit ter goedkeuring op inclusief de bijbehorende factuur. Zodra deze is voldaan gaat de bestelling in productie.

DrinkSchoolWater DrinkWater WaterKoeler