Voortgezet onderwijs

Ook in het voortgezet en hoger onderwijs is het goed om de jeugd te stimuleren lekker en gezond kraanwater te drinken. Het houdt de leerlingen en studenten fris en bij de les en past helemaal bij een gezonde levensstijl

Echter, het systeem van de basisscholen met de 500ml bidons en bidonkratten in de klas werkt niet in het voortgezet en hoger onderwijs. Immers, de leerlingen en studenten hebben geen vaste klaslokaal om de kratten neer te zetten en de 500ml zijn te groot en passen vanwege de grote diameter niet goed in de schooltassen.

Wat je nodig hebt voor DrinkSchoolWater programma's in het voortgezet en hoger onderwijs zijn maar twee dingen:

(1) een handzame en betaalbare water bidon of herbruikbare waterfles voor iedere leerling en student, en

(2) een goede toegankelijke kraanwater voorziening.

DrinkWater in het voorgezet en hoger onderwijs

DrinkschoolWater levert daarom twee verschillende producten om het drinken van gezond water te stimuleren voor leerlingen en studenten in het voortgezet en hoger onderwijs: Slokje Water 330ml en Slokje Water 600ml.

-

Slokje Water 330ml

Slokje Water 330ml is een handzame, herbruikbare en herkenbare bidon met een grootte van 330ml. Verkrijgbaar in drie verschillende transparante kleuren met een witte afsluitbare trekdop en het logo Slokje Water er op. Een bidon die makkelijk is bij te vullen, die betaalbaar is en die ook past in iedere schooltas.

Lees er meer over op onze pagina Bidons 330ml

-

Toegankelijke kraanwatervoorziening

Last but not least is het van belang dat elke school of opleidingsinstantie in het voortgezet en hoger onderwijs zorgt voor een goede, schone en vooral toegankelijke kraanwatervoorziening.

 

DrinkWater in het voortgezet onderwijs