Nieuwe bidondoppen

Zijn de bidondoppen versleten of vies? Don't worry, want dit is een goed teken! Uit ervaring weten wij dat door het dagelijkse en intensieve gebruik van de bidons de doppen kunnen slijten (bijvoorbeeld doordat kinderen er op bijten) of vies kunnen worden.

-

Vervang versleten doppen

DrinkSchoolWater adviseert daarom er voor te zorgen dat er bij de school altijd een doos staat met nieuwe bidondoppen. Zodra de doppen (te) versleten en/of vies zijn, kunnen kinderen hun oude dop inleveren en een nieuwe dop aanschaffen. Op deze wijze drinken ze altijd lekker en gezond water uit een schone bidon.

Van belang hierbij is dat deze oplossing direct al bij de invoering van DrinkSchoolWater goed en duidelijk kenbaar wordt gemaakt aan de kinderen én aan hun ouders.

-

Recyle oude doppen

De oude doppen kunnen het beste worden verzameld en ingeleverd bij het Milieu- & Recyclingspark in de bak "Hard plastic" bij jou in de buurt, zodat er van deze oude doppen weer nieuwe kunststof producten kunnen worden gemaakt.

-

Nieuwe doppen bestellen

Als service naar onze klanten toe leveren wij nieuwe bidondoppen voor de 500ml bidons én de 330ml bidons. De doppen voor de 500ml bidons zijn verkrijgbaar per doos van 50 stuks in het wit of in een mix van verschillende kleuren. De doppen voor de 330ml bidons zijn verkrijgbaar in de kleur wit of de kleur donkerblauw.

De prijzen staan vermeld op onze pagina Prijzen.

DrinkWater bidondoppen - Schone doppen voor bidons 500ml

Doppen bestellen

Nieuwe schone doppen bestellen gaat eenvoudig via ons bestelformulier. Vul dit volledig in, geef aan wat je wenst aan te schaffen en verstuur de bestelling. Wij nemen daarna contact met je op en zorgen er voor dat de doppen worden geleverd.

DrinkSchoolWater en nieuwe bidondoppen